Sant Vicenç dels Horts

133 dies són els que falten per a que hi hagi un canvi a Sant Vicenç dels Horts i ho haurà

  • Miguel Comino
  • Actualitzat:
  • Creat:

Més de 350 persones han participat avui a l’acte de presentació del candidat a l’alcaldia de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino.

La presentació que ha omplert de gom a gom l’Ateneu Familiar de Sant Vicenç, ha comptat amb les intervencions de representats de la plataforma ciutadana SVH en positiu, l’alcaldessa de l’Hospitalet i Vice presidenta del PSC Núria Marín, i el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.

L’acte ha estat conduit per tres joves de la plataforma SVH en positiu, Andrea Sánchez, Lluís Cusí i Víctor Caldera; que han posat en valor les necessitats no cobertes del municipi. També han participat a títol individual dues vicentines, Paqui Capellades i Adaia Callejas, que han donat el seu suport a Miguel Comino i al seu projecte com l´únic possible per treballar realment per millorar Sant Vicenç dels Horts.

Nuria Marín, alcaldessa de L’Hospitalet ha explicat que “com alcaldessa sé que el que necessita Sant Vicenç dels Horts és una persona com Miguel Comino: treballadora, intel·ligent, que coneix el municipi, que té il·lusió i que vol millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes”. A més Marín ha assegurat que “tornaré a Sant Vicenç després d’eleccions, per celebrar la victòria de Miguel Comino.”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta ha remarcat que “Comino té l’experiència, la formació, el respecte pel que pensa diferent, la capacitat de dialogar, d’engrescar a gent, les ganes, la il·lusió i a tot el socialisme donant-li suport”. En aquest sentit ha estat clar al assegurar que “el que més suma i el millor alcalde possible per a SantVicençdelsHorts és Miguel Comino”.

Miguel Comino, candidat socialista a l’alcaldia de Sant Vicenç dels Horts per a les municipals de maig 2019, ha començat el seu discurs recordant que “133 dies són els que falten per a que hi hagi un canvi a Sant Vicenç, que ho haurà”. Comino ha assegurat que “nosaltres som l’alternativa, amb una candidatura socialista, de l’esquerra no independentista i que suma a la gent que vol un canvi en Sant Vicenç dels Horts”.

Davant els intents d’altres partits de centrar la política en el tema identitari, Comino ha estat contundent aclarint que “això va de política municipal, del futur de Sant Vicenç dels Horts, ni de monarquia, república, ni Parlament o Congrés, sinó de qui es posa davant l’ajuntament i quines polítiques fa. No volem parlar d’altra cosa que no siguin els problemes dels nostres barris i del que necessita la nostra ciutadania”.

El candidat, per últim ha resumit les línies del que serà el programa del seu projecte per a municipals 2019: “Sant Vicenç dels Horts necessita un canvi profund i urgent, modernitzar-se. Volem ser una ciutat que suma, amb més atenció a la ciutadania, a les entitats, als serveis públics. Més transparent. Amb més ocupació. Una ciutat metropolitana millor connectada en transport i també en dades. Una ciutat familiar, oberta, verda, dinàmica, jove, inclusiva social i econòmicament, que té en compte la diferència, accessible, autònoma, pionera i moderna. Una ciutat reconciliada, sense tensions i que no doni ni cap pas enrere en el drets de les dones i contra la violència masclista. La igualtat és innegociable”.